Slechthorend Amsterdam

Slechthorend Amsterdam

In juni 2017 is Slechthorend Amsterdam van start gegaan. Marja de Kinderen nam hiertoe het initiatief omdat de drukke stad vaak vraagt om een extra inspanningen bij gehoorverlies en zij in Amsterdam weinig activiteiten en begeleiding op dit gebied heeft gevonden.

Initiatief

Marja de Kinderen is ervaringsdeskundige door een erfelijke progressieve vorm van slechthorendheid. Door haar slechthorendheid heeft zij aandacht gekregen voor het omgaan met gehoorverlies  in haar leven en werk. Haar ervaringen heeft zij ruim kunnen opdoen en delen in haar familie en genfamilie. Dit heeft haar doen besluiten om naast projectmanagement ook verder te gaan als coach gehoorverlies.

Netwerkbijeenkomsten

Onder de naam Slechthorend Amsterdam organiseert zij regelmatig netwerkbijeenkomsten over diverse onderwerpen. Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander dat bij gehoorverlies meer komt kijken dan op het eerste gezicht wordt gedacht. Vooral het schetsen van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden staat centraal.

De bijeenkomsten worden doorgaans gehouden binnen de ring van Amsterdam dus daar waar iedereen wil vertoeven en er gelegenheid is om  ook informeel onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar contact te hebben.

De thema’s van de bijeenkomsten zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan voorbereiding van de feestdagen, vakantie en fietsen. Maar ook uitleg over het audiogram,  stoeien met apps van spraak naar tekst en belang van akoestiek.

Coaching

Marja de Kinderen biedt coaching MEEDENKEN en MEEDOEN. Zij  heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen en is gecertificeerd coach gehoorverlies.

Vakantieplezier met Roger Pen

Slechthorend Amsterdam
Marja de Kinderen
Ruschstraat 40 hs
1091CD Amsterdam
06 219 91 848
www.slechthorendamsterdam.nl

InstagramFacebookTwitterYoutubeLinkedin

Schrijf je in voor de gratis maandelijkse Tops en Tips van Slechthorend Amsterdam

Netwerkbijeenkomsten

2019

Netwerkbijeenkomst – Beter de dag door met tinnitus en hyperacusis met Femke Blom, 9 februari 2019, GGMD locatie Amsterdam.

Op zaterdagmiddag 9 maart 2019 organiseert Slechthorend Amsterdam Bij mij in de keuken: ‘Over familie gesproken’

Netwerkbijeenkomsten 2018
Netwerkbijeenkomst – De zee in mijn hoofd met Paula Hijne
22 september 2018, Amstelhuis Amsterdam

Netwerkbijeenkomst – Huiskamerakoestiek met Rivasono
20 oktober 2018, GGMD Amsterdam

Netwerkbijeenkomst – De sleutel tot vitaliteit
met Machteld Cossee 24 november 2018, Keizersgrachtkerk

Artikel 50 plus krant

Delen: