Volg ons:

Wie zijn we?

Home Wie zijn we?

Wie zijn we?

PROK is een kleine, energieke en dynamische organisatie die haar sporen heeft verdiend met het begeleiden van projecten in zorg en welzijn. De laatste jaren heeft PROK haar werkterrein verder uitgebreid met het organiseren van allerlei bijeenkomsten die aansluiten op het werkterrein van de projecten. ‘Klein’ betekent korte lijnen, alleen overleg als nodig en een mooi resultaat. ‘Energiek’ staat voor het enthousiasme en ‘dynamisch’ voor het soepel inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Bij al onze activiteiten zijn de centrale begrippen: uitgaan van de persoon of organisatie en werken met de kracht en middelen die aanwezig zijn.

Waar gaan we voor?

PROK gaat voor een resultaat waar de klant tevreden over is.
Door jarenlange ervaring weten wij dat de eigen krachten en middelen van een organisatie de belangrijkste ingrediënten zijn om tot een goed resultaat te komen. Maar wij weten ook dat soms daarbij externe begeleiding en management nodig is. Juist omdat we van buiten de organisatie komen en afstand hebben van het dagelijkse werk kunnen we in kortere tijd en met minder middelen meer bereiken.

Onze expertise ligt op het terrein van zorg en welzijn in brede zin. Daar gaat het altijd om mensen. Om mensen in de organisatie en uiteindelijk om de mensen erachter. Ook hierbij geldt dat de eigen kracht van mensen vaak de sleutel is tot de oplossing. Voor het mobiliseren en versterken van die krachten vind je bij ons de juiste partner.

Hoe werken we?

Bij een project maakt PROK gebruik van de bouwstenen die al in een organisatie aanwezig zijn. Afhankelijk van de situatie kunnen wij in elke fase van een project ondersteuning en begeleiding bieden. Uiteraard is ook een project van begin tot eind, van idee tot evaluatie en follow up, bij PROK in goede handen.  Wij werken altijd op maat en resultaat gericht.

Marja de Kinderen

De drijvende kracht achter PROK is Marja de Kinderen.
Ik stel me voor:
Ik ben Marja de Kinderen, heb een man en vijf kinderen (2 eigen- en 3 pleegkinderen) en zes kleinkinderen en woon ruim 40 jaar in Amsterdam. Mijn man en ik wonen in huis met onze twee eigen kinderen. Onze jongste zoon en onze dochter en haar vriend hebben in huis een eigen appartementje. We hebben ieder ons eigen huishoudens en treffen elkaar af en toe bij gezelligheidsmomentjes.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, fietsen, Tai Chi en Mindfullness yoga. We hebben een vakantiehuisje ‘De Wielewaal’ op de Veluwe waar we graag in de weekends en vakanties verblijven en genieten van groen, rust, lekker eten en drinken. Op 1 januari 2003 zette ik de stap om met PROK Projectmanagement zelfstandig te gaan werken. Ik heb kantoor aan huis en ben organisatiesocioloog en ruim 14 jaar zelfstandig projectmanager in zorg en welzijn. Sinds 2006 is PROK Projectmanagement een BV. Ik ben specialist in het managen van projecten in het brede veld van zorg en welzijn, in het bijzonder rond de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling, voorlichting over erfelijkheid en gezond zwanger, het versterken van patiëntenorganisaties en patiëntenvoorlichting. Het ontwikkelen van digitale kenniscentra en websites voor belanghebbenden

Delen: